fredag 19. april 2013

kyllingfilet med linser

 
Inspirert av Hellstrøm
 
 
 
 

Til 2 voksne og 2 barn:

4 kyllingfilet
1 1/4 l kyllingkraft
4 små gulrot
380 g linser
150 g kålrot
2 stangselleri
2 små løk
4 ss finhakka frisk grasløk
frisk finhakka basilikum
salt
kvit pepper

Del kyllingfileten på langs legg inni finhakka basilikum. krydre med salt og pepper inni fileten. Brett fileten sammen igjen og krydre med salt og pepper på utsida. Rull opp i plastfilm som ei pølse. Rull deretter i aluminiumsfolie så dei blir hermetisk lukka.

Trekk linsene i kyllingkrafta på svak varme i ca.35-45 minutt.
Tilsett grønnsakene skåret i små fine biter dei siste 10 minutta. Smak til med salt og pepper. Bland inn hakka grasløk tilslutt.

Pakk ut kyllingen og skjær i skiver og anrett på grønsaksblandinga.
Trekk kyllingen i en kjele med vatn i 30-35 minutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid koselig med ein kommentar.
Ha ein finfin dag ;)

Klem Monica