fredag 27. april 2012

Svin Ytrefilet

fylt med kremost...



Del ytrefileten på langsida, omtrent som ei åpen bok.

Smør kremost utover, eg har brukt krydder kremost, men kan sjølvsagt variere etter eget ønske.

Rull sammen ytrefileten til ei pølse.

Del opp i passe tykke skiver. og steikes på steikepanna.
Ikkje steik for lenge, då vil ytrefileten bli tørr. Skal vere saftig og god.

Eg har servert med ovnsteikte Amandinepoteter (skåret i tynne skiver, ha over litt olje, salt og pepper),
kokt brokkoli (slå av vannet og rør inn ein liten klatt smør) og
Soppstuing (ca. 300 g champingnon, som surrast i panna med ein liten smør klatt, tilsett ca. 200 g smårettsbacon og tilsett 1 boks creme fraiche, smak til med salt og pepper)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid koselig med ein kommentar.
Ha ein finfin dag ;)

Klem Monica