onsdag 15. januar 2014

Kyllingsuppe

Kyllingsuppe:

1 løk
1 fedd hvitløk
1/2 chili uten frø
2 gulrot
1/2 squash
litt matolje
1/4 annanas
1 ts karri
1 boks hermetiske hakkede tomater
1 2/3 ss kyllingfond
4 dl kokosmelk
1 dl vatn
2-3 kyllingfilet
salt
pepper

Finhakk løk, hvitløk og chili. Fres i litt olje til løk er blank. Kutt gulrot og squash i små terninger, og lat det surre sammen med løken. Del annanas,  skjær vekk skallet og "kjærnen" (det harde i midten), og kutt annanas i små terninger. Tilsett annanas og karri og lat surre eit par minutt. Tilsett hakkede tomater, kyllingfond, kokosmelk og vatn og kok opp. Lat små koke i 10 min.
Kutt kyllingfileten i terninger og krydre med salt og pepper, brunes i ei steikepanne, og ha over i suppa, lat små koke eit par minutt så kyllingbitene blir gjennomkokt. Smak evt. til med meir salt, pepper og karri.

Serverast med godt brød til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid koselig med ein kommentar.
Ha ein finfin dag ;)

Klem Monica