søndag 20. februar 2011

Gravemaskin kake

Gravemaskin kake


Mi kjære lillesøster bestilte gravemaskinkake til sin kjære som har bursdag imorgon.
Dette syntest eg vart ei utfordring. Det gikk ganske greit å skjære ut, då eg lagde to bunnar av nesquik kake, ein rund og ein firkanta. Men "armen" og grabben vart ganske vanskelig...kanskje eg hadde fått grabben bedre til om eg hadde hatt meir tid, slik at den hadde fått tørka skikkelig først. Til "armen" har eg brukt finger ladyes. Men då eg sette den opp på kaka, knakk den på midten.
Difor vart ikkje grabben sett på armen. Men ligg heller som "pynt" ved siden av.

Eg gikk også tom for marsipan, og lagde meg sukkerpasta. Men sukkerpastaen vart også noko rar, hehe..Då eg har lese at ein kan tilsette CMC for å få den meir elastisk. Men i mitt tilfelle trur eg at eg har hatt ALT for masse CMC i massen, den vart skikkelig SEIG..men men..bedre lykke neste gang, er det vel man seier ;)

Ha ei fantastisk veke, Klem

5 kommentarer:

 1. for ei fantastisk kake!!! Denne hadde mannen her i huset satt stor pris på også, her går det i graving:) Har ikke turt å prøve meg på en slik utfordring enda jeg - du er kjempeflink:) :)- Torill

  SvarSlett
 2. Takker, ja var litt av ei utfordring, men kjekt å prøve seg på noke nytt innimellom og ikkje det samme om att og om att igjen, slik det ofte blir når nokon gjerne vil ha "DEN" kaka som dei har sett på bilde ;) Lykke til med gravinga :))

  SvarSlett
 3. OMG for en kake!
  WOW!! Jeg er mektig omponert.

  Klem fra meg:))

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelig kommentar ;)

  SvarSlett

Alltid koselig med ein kommentar.
Ha ein finfin dag ;)

Klem Monica