4 pers:
2 gulerøter
1/2 purreløk
1 brokkoli
1 champingong
400 g salmalaks
sitronpepper
litt rapsolje
1/2 dl oatly havrefløt
Kutt gulrot, champingong og purreløk i fine skiver, brokkoli i små bukketter og legg i ei ildfast form. Del laksen i terninger og legg over grønsakene. ha over sitronpepper, litt olje og fløten.
Dekk over med aluminiumsfolie.
Steik på 200 grader i ca. 20-25 min.
Eg serverte med
Potetmos med søtpotet:
6 poteter
1 stor søtpotet
1 klatt smør uten melk
2 dl oatly havrefløte
Skrell og kutt potetene i biter, og kok til dei er møre. Slå av kokevannet. Tilsett en smørklatt og fløten og mos potetene. Smak til med salt og pepper.
Aiaii, dette såg snadder ut! Dette blir en middag neste uke :)
SvarSlettDet var snadder! Kidsa som påsto dei ikkje likte det før dei hadde smakt, sa: DET VAR JO GODT! ;)
Slett