tirsdag 23. april 2013

Knekkebrød oppskrift

 
No når eg går heime i permisjon er det so lett å falle for fristelsen av søtsaker, også i kvardagane. Noko eg i grunn prøver å unngå, men ikkje alltid like lett, hihi...
So då tenkte eg at det er på tide å heller fylle opp krukka med knekkebrød, og heller knaske på dei, når man blir snopesjuk..
Heimelaga knekkebrød er jo fantastisk godt også!
 
Knekkebrød:

1 dl havregryn
1 dl linfrø
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkefrø
1 dl havremel
3 dl hvetemel
1 ts salt
1 ts bakepulver
1 dl olivenolje
ca. 1 dl vatn

Bland sammen alt det tørre, tilsett olje og litt av vannet, til deigen er sammenhengende.
Kjevle deigen ut på bakepapir til ca. 2mm tykke. Legges så på en bakeplate. Skjær opp i passende biter.

Steikes på 200 grader i 15-20 min.

Avkjøles på rist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid koselig med ein kommentar.
Ha ein finfin dag ;)

Klem Monica