tag:blogger.com,1999:blog-744451359263935622.post2453846785907003166..comments2023-07-18T11:17:23.217+02:00Comments on SUKKERSØTT: Sukkerbrød fylt med hvit sjokoladekrem og bringebærMonicahttp://www.blogger.com/profile/11870103215227144742noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-744451359263935622.post-18938554867440778072011-08-11T22:05:44.967+02:002011-08-11T22:05:44.967+02:00Å, so kjedelig då. Dette er første gang eg har lag...Å, so kjedelig då. Dette er første gang eg har laga slik krem, og det gikk jo kjempe fint etter at eg hadde avkjølt fløyten lenge nok..<br />Men kvit sjokolade og vaniljekrem hørtes jo også veldig godt ut, trur eg lyt prøve det ein dag, tusen takk for tipset ;))Monicahttps://www.blogger.com/profile/11870103215227144742noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-744451359263935622.post-48678853724534924582011-08-11T20:00:10.032+02:002011-08-11T20:00:10.032+02:00jeg får altså ikke til denne typen krem. Jeg får k...jeg får altså ikke til denne typen krem. Jeg får kremen til å skille seg nesten hver gang - nesten uansett om jeg har kremen i kjele eller vannbad, om den står natten over eller om den står noen timer. Jeg tror jeg pisker litt for hardt og litt for lenge...men der er jo ikke lenge jeg pisker.... skikkelig irriterende å måtte gjøre dette flere ganger. Har nå begynt å smelte sjokoladen i vannbad eller mikro og blande i vaniljekrem - det er jo mye lettere:):)Helenehttps://www.blogger.com/profile/15091406465289098888noreply@blogger.com